T Wijse Wout

Kindercoach, yoga- en dramadocent

Wie ben ik?

Even voorstellen. 

Ik ben Margreet van 't Wout , in Spanje ben ik beter bekend onder de naam Maria, en eigenaresse van 't Wijse Wout, opgericht in 2013. 

Na mijn opleiding tot kindercoach heb ik een opleiding gedaan tot kinderyogadocent. Waar ik nu de meeste tijd mee vul. In mijn rugzak zat ook een opleiding tot reflexoloog en die kennis zet ik vooral in als ik baby yoga geef.  Daarna volgde ik een opleiding tot dramaspecialist, iets wat ook al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Een mooie nieuwe tool om mee aan de slag te gaan en die kennis ook aan mijn yogalessen toe te voegen.

Mooi ook om te zien hoe dat respect er is tijdens de lessen waar de leeftijden best weleens uiteen kunnen lopen. En er dus ook verschil zou kunnen zijn in wat een kind kan!

 Maar het belangrijkste wat ik een kind willen bieden is plezier! En dat hebben ze! 
 

Ik wilde ook graag les geven aan volwassenen mijn volgende opleiding werd een feit. Hot Ying& Yang yoga teacher. Weer heel iets anders dan kinderen lesgeven maar ook heel mooi om te doen. Sinds 1 februari ben ik naar Spanje verhuist om hier mijn passie voor te zetten,. Ik wil kinderyoga bekend maken in Spanje. Maar ook ouder en kindyoga. Een B&B opzetten maar ook yogareizen aanbieden.