Wie zijn wij? 

 

Caroline Smeets en Margreet van 't Wout zijn beide werkzaam op psz.Hummeloord in Uithoorn. In april 2015 besloten wij ons hart te volgen en starten met het geven van tekenles en kinderyoga. Elke week bedenken we samen een thema waar we ieder op geheel eigen wijze invulling aan geven. Een thema van ons kan zijn: Frozen, Binnenste Buiten of The Minions.

We vinden het ook leuk als er lesideeën vanuit onze 'leerlingen' komen.

We hebben ook een eigen Facebook pagina, Yoga & Tekenen, waar we elke week aankondigen wat het thema is en foto's plaatsen van de les. Uiteraard met toestemming van de ouders. 

Met extra likes zijn we natuurlijk altijd blij.

Yoga & Tekenen vullen elkaar goed aan, het geeft kinderen ontspanning, het leert ze te concentreren en respect voor elkaar te hebben.

Mooi ook om te zien hoe dat respect er is tijdens de lessen waar de leeftijden best weleens uiteen kunnen lopen. En er dus ook verschil zou kunnen zijn in wat een kind kan!

Maar het belangrijkste wat wij een kind willen bieden is plezier! En dat hebben ze! Info over de Yoga & Tekenlessen is te vinden onder het kopje

Yoga & Tekenen.

Als aanvulling op onze passie hebben we besloten om samen een drama opleiding te volgen, die wij afgelopen juni hebben afgerond. We willen gaan starten met dramalessen. Verdere info is te vinden onder het kopje 'DraMaCadabra'.